Buurtteam

Bij het buurtteam kunt u terecht met vragen. Verschillende medewerkers van Assist, Bureau Jeugdzorg Limburg, MEE Noord en Midden Limburg, Proteion-welzijn, Synthese en Wel.kom zijn er om u te helpen.

Wanneer u vragen hebt over bijvoorbeeld financiën, opvoedingsvragen of bijvoorbeeld vrijwilligerswerk zoekt, kan u bij het buurtteam terecht. Maar ook als u iets in de buurt wil organiseren en wat ondersteuning kan gebruiken, bent u welkom. Het buurtteam is er namelijk voor u!

Op verschillende dagen zijn leden van het buurtteam aanwezig in het Huis van de Wijk. Loop gerust eens binnen om kennis te maken.
Voor contact  met het buurtteam en het maken van een afspraak kunt u het best bellen of e-mailen.

TEL. 077-2054000
E-mail. info@buurtteamsvenlo.nl