Buurtbus

Op dit moment rijd de Buurtbus tijdelijk niet. Dit omdat we bezig zijn deze bus te vervangen.

Vanaf augustus 2012 is de Buurtbus operationeel. De Buurtbus is er voor ouderen, maar ook andere leeftijdsgroepen met een beperking kunnen gebruik maken van de Buurtbus. De Buurtbus is alleen beschikbaar voor mensen die in Venlo Oost wonen.

• De Buurtbus rijdt van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur
  • Vervoer kan alleen als u minimaal 1 dag voor het gewenste vervoer een plek reserveert bij de coördinator Buurtbus, telefoonnummer 06-34590542. Reserveren kan dagelijks op werkdagen tussen 17.30 en 19.30 uur
  • Op het afgesproken tijdstip wordt u opgehaald en ook weer thuisgebracht
  • De Buurtbus rijdt routes op afspraak en met meerdere passagiers tegelijk. Een mooie gelegenheid om ook andere wijkbewoners te ontmoeten
  • De kosten voor een enkele rit is € 1,00 en voor een retourtje € 1,50. Wij hanteren sociale tarieven. Betaling contant bij de chauffeur

De Buurtbus is mogelijk gemaakt door sponsoring van diverse bedrijven en instellingen. Deze sponsors zijn allemaal zichtbaar op de Buurtbus.

De Buurtbus rijdt onder verantwoordelijkheid van stichting
Leutherberg. De werkzaamheden rondom de
buurtbus, denk onder andere aan chauffeurs en telefonische boekingen, worden volledig uitgevoerd door vrijwilligers. Zij heten u graag welkom in de Buurtbus.