SMAKELIJK ONTMOETEN

NIEUW-NIEUW-NIEUW-NIEUW-NIEUW-NIEUW-NIEUW-NIEUW-NIEUW

Gezellig eten met wijkbewoners? Geen zin om zelf te koken?  Verandering van spijs doet eten en een leuk gesprek met een ander is zo nu en dan een mooi intermezzo van de dagelijkse sleur.

Geldt het bovenstaande voor jou? Dan is SMAKELIJK ONTMOETEN misschien iets dat bij jou past. Vanaf 4 november staat onze kookploeg klaar om 1 maal per week op donderdag om 18.00 uur voor 5 euro een lekker en voedzaam driegangenmenu te koken en te serveren. Waar? Natuurlijk in ons gemeenschapshuis aan de Ericaweg 6.
Regelmatig geven wij via Facebook en website (Ons Venlo-Oost en Stichting Leutherberg) aan welk menu er gekookt wordt voor de komende week of weken.

MENU 4 NOVEMBER
Voorgerecht: knolselderijsoep met oude kaas
Hoofdgerecht: oma’s gehaktbal met spruitjes en gebakken krieltjes
Nagerecht: sinterklaascake met vanille-ijs en slagroom

MENU 11 NOVEMBER (Vastelaovends bik)
Voorgrecht: kerboet mit zwartbroeed en eppelkes
Hoofdgerecht: boeremoos mit wors
Nagerecht: nonnevot mot  ies en slaagroum

Er kunnen per avond maximaal 12 personen deelnemen. De activiteit is met name bedoeld voor wijkbewoners vanaf 55 jaar.  Voor deelname is vooraf aanmelden verplicht. Opgeven kan per mail via het mailadres jleunissen47@gmail.com
Betaling dient op de avond contant te gebeuren.

De eetdatums in november zijn:
*4 november 18.00 uur
*11 november 18.00 uur
*18 november 18.00 uur
*25 november 18.00 uur

Vanaf 1 december kunt u voor informatie over de maandelijkse eetdatums terecht op de hierboven genoemde websites en facebookpagina.


 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.