Smakelijk ontmoeten

NIEUW-NIEUW-NIEUW-NIEUW-NIEUW-NIEUW-NIEUW-NIEUW-NIEUW

Heb jij af en toe geen zin om zelf te koken? Heb jij zin om eens te tafelen met andere wijkbewoners, andere gezichten te zien, met anderen over andere onderwerpen te praten? Verandering van spijs doet tenslotte eten. Een leuk gesprek met een ander is zo nu en dan een mooi intermezzo van de dagelijkse sleur.

Geldt het bovenstaande voor jou? Dan is SMAKELIJK ONTMOETEN misschien iets dat bij jou past. Vanaf november staat onze kookploeg klaar om 1 maal per week op donderdag om 18.00 uur voor 6 euro een lekker en voedzaam driegangenmenu te koken en te serveren. Waar? Natuurlijk in ons gemeenschapshuis aan de Ericaweg 6.

Er kunnen per avond maximaal 12 personen deelnemen. De activiteit is met name bedoeld voor wijkbewoners vanaf 55 jaar.  Voor deelname is vooraf aanmelden verplicht. Opgeven kan per mail via het mailadres jleunissen47@gmail.com
Betaling dient op de avond contant te gebeuren.

De eetdatums in november zijn:
*4 november 18.00 uur
*11 november 18.00 uur
*18 november 18.00 uur
*25 november 18.00 uur

Vanaf 1 december kunt u voor informatie over de maandelijkse eetdatums terecht op de websites Huis van de Wijk op d’n Berg (hvdwopdnberg.nl) en Home – Ons Venlo Oost (onsvenlo-oost.nl)

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.