Beheerder van het Huis van de wijk, iets voor jou?

Het bestuur van de stichting Leutherberg is op zoek naar beheerders voor het Huis van de wijk “Op d’n berg”. In het Huis van de wijk “Op d’n berg” zijn dagelijks activiteiten begeleid door vrijwilligers, maar ook vaste bewoners als kinderopvang Beste BV en Incluzio Sociale Basis.

Als beheerder draag je een of meerdere dagen in de week samen met anderen zorg voor de dagelijkse gang van zaken in het gebouw zoals het openen en sluiten, het ontvangen en eerste aanspreekpunt van bezoekers en gebruikers, wat huishoudelijke werkzaamheden, waaronder koffiezetten.

Lijkt jou dit wat om je bijvoorbeeld een dag in de week in te zetten voor de buurt, neem dan contact op met onze voorzitter 06-57 58 48 50 of stuur een email naar hvdwoost@gmail.com

Bestuur Stichting Leutherberg

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.