SMAKELIJK ONTMOETEN

NIEUWE KOOKCLUB AAN DE ERICAWEG

VRIJWILLIGE KEUKENPRINSEN EN PRINCESSEN GEZOCHT

In april kunt u in Venlo Oost gebruik maken van warme maaltijden bereid door vrijwilligers. In het Huis van de Wijk Op de Berg wordt binnenkort begonnen met de nodige aanpassingen van de keuken zodat er capaciteit genoeg is om groepen van maximaal twintig personen te laten genieten van voedzame eenvoudige maaltijden.

Resto van Harte verzorgt cursussen voor de kookploegen, zodat al onze koks straks beschikken over een diploma en de kennis om met eenvoudige ingrediënten op een verantwoorde manier een drie gangen menu op tafel te toveren voor slechts een klein bedrag, waarvoor uzelf nauwelijks de inkopen kan doen.

Om iedereen van dienst te kunnen zijn, zijn wij op zoek naar vrijwilligers, die samen op een gezellige manier de maaltijden verzorgen. Wij bieden gratis een HACCP cursus aan en ook leert u onder begeleiding van professionals het koken voor grote groepen. Uiteraard schuift uzelf ook aan om te genieten van uw eigen kookkunst.

Uiteraard zoeken wij ook mensen, die als eters aanschuiven om zo samen tijdens de etentjes kennis te maken met uw medewijkbewoners en ook  met wat ons gemeenschapshuis allemaal te bieden heeft.

Zowel als eter of als kok kunt u zich tijdens kantooruren aanmelden via: 077 3903900 of via e-mail: hvdwoost@gmail.com

Wij wensen iedereen nu alvast veel kookplezier en een smakelijke ontmoeting

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.