Kerstrommelmarkt 2015

Op 12 december 2015 heeft er in Venlo Oost een allereerste kerstrommelmarkt plaatsgevonden. Gedurende deze middag konden bezoekers genieten van een optreden van het kerkkoor, inkopen doen op de unieke kerstrommelmarkt, met de kerstman op de foto en vooral elkaar ontmoeten. Peter Berden bracht er een goede sfeer in door enkele kerst meezing nummers ten gehore te brengen.

Bezoekers die het koud hadden konden genieten van lekkere warme chocolademelk en zich opwarmen rondom gezellige warme vuurkorven, die toen de zon was ondergegaan een magische sfeer creëerden op het terrein van ‘De Vogelhut’.

Deze middag is georganiseerd door twee enthousiaste vrijwilligers afkomstig uit Venlo Oost. Met ondersteuning van twee bewonersondersteuners hebben zij enkele weken lang hun ideeën uitgewerkt tot deze gezellige dag.

De eerste ideeën voor een kerstrommelmarkt 2016 zijn reeds geboren: we spreken de hoop uit dat dit een terugkerend evenement gaat worden!

Dit bericht is geplaatst in Kerst, Rommelmarkt. Bookmark de permalink.